فروشگاه اینترنتی کالج فایل

خرید راحت و آسان نمونه سوالات امتحانی و استخدامی

فروشگاه اینترنتی کالج فایل

خرید راحت و آسان نمونه سوالات امتحانی و استخدامی

خرید فایل

کلمات کلیدی

ترجمه مقاله

دانلود نمونه سوالات استخدامی

دانلود نمونه سوالات استخدامی شرکت نفت

دانلود مقاله

دانلود

پروژه

پروژه دانشجویی

جزوه

پروژه بررسی عوامل ایجاد کننده تلفات قدرت در شبکه انتقال و فوق توزیع

گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو

گزارش کارآموزی در یک شرکت سخت افزار کامپیوتر

گزارش کار آموزی تعمیر و تست قطعات هواپیما

گزارش کارآموزی در نماینگی مجاز سایپا

گزارش کارآموزی در کارخانه بافندگی تابان

گزارش کار آموزی در شرکت ساخت تابلو برق

گزارش کارآموزی پرس ها و برش ها در شرکت ایران خودرو

گزارش کار آموزی استفاده از تکنولوژی رایانه و اینترنت در مدارس

گزارش کار آموزی طراحی صفحات وب

گزارش کارآموزی در شرکت بیمه ایران

گزارش کارآموزی بررسی عملکرد سیستم حسابداری شرکت آب و فاضلاب

ترجمه مقاله حسابداری ارزش افزوده اقتصادی در هزینه گذاری هدف

ترجمه مقاله فاکتور های کارائی در دیتا سنتر های رایانش ابری

ترجمه مقاله برنامه ریزی تولید برای یک سیستم تولید فولاد و آهن

ترجمه مقاله خسارت های وارده بر سازه در اثر زلزله:تحلیل موجک های گسسته

ترجمه مقاله شبیه سازی شناسایی خسارت‌ها

ترجمه مقاله کنترل PI تطبیقی بازیاب دینامیکی

ترجمه مقاله استراتژی دقیق کنترل توان برای واحدهای تولیدالکترونیک قدرت

ترجمه مقاله استراتژی کنترل تطبیقی

ترجمه مقاله مسیریابی پایدار در برابر خطا: در سیستم های HPC

سوالات متعادل سازی چهره زنانه آزمون ادواری فنی و حرفه ای

گزارش کار آموزی در کارخانه قند

پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۳۳ ب.ظ
عنوان کارآموزی: گزارش کارآموزی در کارخانه آذرقند شهرستان نقده
محل کارآموزی: کارخانه آذرقند شهرستان نقده
دسته: مهندسی صنایع غذایی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 58
________________________________________________________
بخشی از گزارش:
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
کاشت ، داشت و برداشت چغندر
چغندر قندهای رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولا قبل از حمل به کارخانه سر و دم آن ها قطع شده و بهتر است حد امکان عاری از مواد خارجی باشند .
اگر کشاورزان مجبور باشند که پس از برداشت چغندر تا زمان حمل به کارخانه مدتی چغندر را در کنار مزرعه نگهداری کنند باید نکاتی را رعایت کنند :
1.پس از برداشت بخصوص در دو هفته اول پس از برداشت شدت تنفس در چغندر بسیار بالا بوده و گاهی تا چند برابر حد معمول میرسد این امر با ضایعات قندی در چغندر همراه است .
2.چغندر در برابر نور خورشید دچار پژمردگی شده و آب از دست می دهد کاهش آب در چغندر موجب ضایعات وزنی خواهد بود . در چنین حالتی ممکن است که وقتی چغندر به کارخانه میرسد درصد قند ساکارز آن حد بالاتری را نشان میدهد اما از نظر افت وزنی به زیان کشاورز خواهد بود .
3.مدت زیاد نگهداری چغندر در کنار مزرعه پس از برداشت ممکن است موجب افزایش قند رافینوز در چغندر شود . این مسأله نیز در اندازه گیری درصد قند ساکارز به روش پلاریمتری خطا ایجاد می‌کند و احتمال دارد که قند ساکارز اندازه گیری شده در چغندر که به کارخانه تحویل داده می شود بالاتر از حد واقعی نشان داده شود .
4.مدت نگهداری چغندر در کنار مزرعه باید تا حد امکان کوتاه باشد و چغندر به صورتی انباشته شود که مناطق گرمسیر از تأثیر دمای زیاد و در مناطق سردسیر از یخ زدن آن ها جلوگیری شود.

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۱/۱۲
کارشناس فروش کالج فایل

گزارش کار آموزی در کارخانه قند

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی